Mijn favorieten

Onze medewerkers

Markant NVM-Makelaars

Frits Markus
Frits Markus
NVM-makelaar
Een zeer betrokken en gepassioneerde NVM-makelaar. Jij krijgt méér voor elkaar met mij als jouw NVM-makelaaar. Ik denk in praktische oplossingen met een creatieve geest. Daarnaast ben ik doelgericht. Uiteraard gaat dit op een menselijke wijze waarbij respect, kennis, doorzetten en vertrouwen kernwaarden zijn. Mijn specialismen: verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxateur en adviseur.
Esther van der Ent
Esther van der Ent
Commercieel medewerker
Drie dagen in de week wordt u door mij telefonisch/persoonlijk te woord gestaan wanneer u ons kantoor belt of bezoekt. Daarnaast ondersteun ik de makelaars op ons kantoor op commercieel- en administratief gebied.

Begin jaren 90 ben ik de makelaardij gestart bij een groot makelaarskantoor in Ridderkerk, waar ik destijds woonachtig was. Sinds 1998 ben ik werkzaam bij Markant NVM-Makelaars & Taxateurs gevestigd in Barendrecht; waar ik inmiddels ook alweer vanaf 1996 met veel plezier woon. Het contact met mensen is dat wat mij aanspreekt in mijn werk.

Voordeel van een klein kantoor is de persoonlijke betrokkenheid bij de opdrachtgever(s). ‘Ons kent ons’, vertrouwd en de persoonlijke benadering zijn dan ook vaak gehoorde pluspunten van ons kantoor.
Ruth de Jong
Ruth de Jong
Commercieel medewerker
Op dinsdag en donderdag ben ik werkzaam bij Markant en wordt u door mij persoonlijk te woord gestaan.

Na vele jaren in verschillende sectoren gewerkt te hebben kwam ik in 2017 in de makelaardij terecht. Een interessante en veelzijdige branche om werkzaam in te zijn.

Hoe mooi is het om verkoper en koper blij te maken bij verkoop en aankoop van een huis. Mijn werk als commercieel medewerker waarbij ik de makelaars ondersteun doe ik dan ook met veel plezier.

Omdat we een klein kantoor zijn is mijn betrokkenheid groot bij al onze opdrachtgevers. Vertrouwd, betrouwbaar en persoonlijk dat is waar Markant voor staat!