Mijn favorieten

Onze medewerkers

Markant NVM-Makelaars

Frits Markus
Frits Markus
NVM-makelaar
Wordt graag gezien als huisvriend. Maakt op een zeer persoonlijke wijze klanten het naar de zin bij de aankoop of de verkoop van het droomhuis en begeleidt hen daarbij van A tot Z in het gehele proces.

Maakt graag woondromen waar en behoedt voor angstdromen over alles met verkopen en aankopen van woningen te maken heeft. Zeker geen doorsnee makelaar maar een Markante.
Marjolijn Moerkerken
Marjolijn Moerkerken
NVM-makelaar
Na mijn rechtenstudie ben ik enige jaren werkzaam geweest als bedrijfsjurist. Maar al snel kwam ik erachter dat de makelaardij mij veel meer interesseerde.

Om informatie te vragen over de makelaarsopleiding ben ik in 2000 bij collega Frits binnengestapt en binnen no time was ik bij Markant aan het werk. De opleiding heb ik versneld afgerond zodat ik spoedig 'beëdigd NVM-makelaar en taxateur' achter mijn naam kon zetten.

Een woning kopen of verkopen is spannend en gaat gepaard met emoties. Als makelaar ben ik mij daar goed van bewust. Daarom vind ik het zo belangrijk dat ik mijn opdrachtgevers door mijn deskundigheid en jarenlange ervaring, persoonlijk en professioneel kan begeleiden en ontzorgen. Het geeft mij iedere keer weer heel veel voldoening als ik de juiste match heb kunnen bewerkstelligen en blije gezichten zie.
Esther van der Ent
Esther van der Ent
Commercieel medewerker
Drie dagen in de week wordt u door mij telefonisch/persoonlijk te woord gestaan wanneer u ons kantoor belt of bezoekt. Daarnaast ondersteun ik de makelaars op ons kantoor op commercieel- en administratief gebied.

Begin jaren 90 ben ik de makelaardij gestart bij een groot makelaarskantoor in Ridderkerk, waar ik destijds woonachtig was. Sinds 1998 ben ik werkzaam bij Markant NVM-Makelaars & Taxateurs gevestigd in Barendrecht; waar ik inmiddels ook alweer vanaf 1996 met veel plezier woon. Het contact met mensen is dat wat mij aanspreekt in mijn werk.

Voordeel van een klein kantoor is de persoonlijke betrokkenheid bij de opdrachtgever(s). ‘Ons kent ons’, vertrouwd en de persoonlijke benadering zijn dan ook vaak gehoorde pluspunten van ons kantoor.
Ruth de Jong
Ruth de Jong
Commercieel medewerker
Op dinsdag en donderdag ben ik werkzaam bij Markant en wordt u door mij persoonlijk te woord gestaan.

Na vele jaren in verschillende sectoren gewerkt te hebben kwam ik in 2017 in de makelaardij terecht. Een interessante en veelzijdige branche om werkzaam in te zijn.

Hoe mooi is het om verkoper en koper blij te maken bij verkoop en aankoop van een huis. Mijn werk als commercieel medewerker waarbij ik de makelaars ondersteun doe ik dan ook met veel plezier.

Omdat we een klein kantoor zijn is mijn betrokkenheid groot bij al onze opdrachtgevers. Vertrouwd, betrouwbaar en persoonlijk dat is waar Markant voor staat!