Mijn favorieten

Verkoop

Markant NVM-Makelaars heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reële verkoopprijs en de daarbij passende vraagprijs.

Makelaarsteam
Om een optimale verkoop te garanderen werkt Markant NVM-Makelaars met een team van twee enthousiaste, betrokken en zeer ervaren NVM-makelaars en twee deskundige commerciële binnendienstmedewerksters. Dit houdt in dat er altijd twee NVM-makelaars betrokken zijn bij de verkoop. Eén van deze NVM-makelaars is en blijft uw vaste aanspreekpunt. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het gehele verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast zijn er altijd commerciële binnendienstmedewerksters betrokken die een punctuele administratieve afhandeling waarborgen.

Deskundig
Markant NVM-Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM. Onze makelaars-taxateurs zijn VastgoedCert gecertificeerd en al vele jaren actief in ons werkgebied.

Woningpresentaties

Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Markant NVM-Makelaars maakt veel werk om woningen onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk belangstellenden, onder andere in de vorm van het samenstellen van een complete en uitgebreide verkoopbrochure met uitstekend fotowerk door een professionele woningfotograaf en voorzien van (digitale) plattegronden, een 360° foto (dit is een zogenoemde 'panoramafoto'), een video en fotopresentaties, onze veel bekeken etalage en bezoek aan onze woonwinkel aan de belangrijkste winkelstraat van Barendrecht, een uitgebreid en actueel bestand van woningzoekenden, het computer-uitwisselingssysteem NVM-Net® en uiteraard een zorgvuldige plaatsing op internet: op onze eigen website en natuurlijk ook op dé woonsite Funda. Ook maken wij gebruik van herkenbare 'te koop'-borden.

Uiteraard houden wij bij alles rekening met de specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Ons markante en enthousiaste team speelt in op de wensen van de klant, werkt allereerst voor de klant én levert werk af waarmee de klant iets kan.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden
Markant NVM-Makelaars biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. In het belang van een voorspoedige verkoop van uw woning kunt u desgewenst afspraken maken in de avonduren of op zaterdag. Markant NVM-Makelaars neemt hiervoor ruimschoots de tijd.­

Contact
Markant NVM-Makelaars vindt een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen indien nodig de verkoopstrategie bij. Via deze weg kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken.­

Nazorg
Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Nieuwsgierig geworden naar wat Markant NVM-Makelaars voor u kan betekenen?­
Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaar-taxateurs.­ Wij staan u graag te woord.

­